Bodovací turnaj v Tišnově

30.09.2014 18:42

        V sobotu 27. září se konal v Tišnově již druhý krajský bodovací turnaj nejmladšího a mladšího žactva této sezóny, V našem oddíle stále řádí marodka a tak o důležité  body odjela bojovat tradiční dvojice Ondřej Klímek a Petr Svoboda

        Ondra byl nasazený do 4. divize, kterou bez porážky vyhrál. Ve skupině porazil Němečka a Koberovou z Břeclavi a Skoupého z Blanska. V boji o 1. místo v divizi k tomu přidal ještě vítězství nad nad Vrbackým z Rebešovic a Maňkem z Břeclavi. Ondra již druhým vítězstvím v divizích postupuje krajským žebříčkem nahoru a zatím všechny své zápasy vyhrál.

        Jelikož Petr na prvním turnaji zvítězil ve druhé divizi, byl v Tišnově nasazen do divize první - nejvyšší. Ve skupině porazil Marka ze Strážnice 3:2. Se Záděrovou z MS Brno a s Lorencem z SKST Hodonín své zápasy prohrál. Ve skupině o 5. – 8. místo prohrál s Michalem z Blanska, ale porazil Brucknera z Břeclavi. Do pořadí se mu započítalo vítězství nad Markem ze Strážnice. Protože měl stejný počet bodů jako Bruckner, se kterým vyhrál, vybojoval nakonec 5. místo a v 1. divizi se udržel.

        Další bodovací turnaj nejmladšího a mladšího žactva se bude konat v sobotu 25. října a v neděli 26. října nastoupí starší žáctvo a dorost.

Vše bude v hale stolního tenisu ve Strážnici. Snad budou již všichni naši hráči zdravotně schopní.