Bodovací turnaje mládeže

13.04.2017 08:03

Bodovací turnaj mládeže v Moravském Krumlově 

V neděli 2. dubna se v Moravském Krumlově konal BTM všech věkových kategorií za účasti  šesti hráčů a hráček našeho oddílu.

V kategorii nejmladšího a mladšího žactva nás reprezentovali Aneta Knappeová a Ondřej Pilát. Vybojovali celkové 25. a 26. místo. Ve společné  soutěži staršího žactva a dorostu hráli  Klímek, Lesovský, Šubík a Vodáková. Turnaje se také zúčastnil odchovanec našeho oddílu Petr Svoboda, hrající za SKST Hodonín. V sobotu se zúčastnil MČR družstev starších žáků v Ostravě a v neděli již hrál v Moravském Krumlově. Zde vybojoval celkové 2. místo, když utrpěl jedinou porážku hned ve druhém kole od pozdějšího vítěze Brucknera.

    Šubíkovi vítězství ve druhé divizi uteklo o pověstný vlásek a skončil na pěkném druhém místě. Aneta Vodáková byla ve III. divizi osmá. Dařilo se Ondřeji Klímkovi, který bez ztráty bodu zvítězil ve IV. divizi a  zajistil si pro poslední turnaj, který bude 9. dubna v Hodoníně účast v divizi třetí. Tadeáš Lesovský bojoval v páté divizi, ve které se umístil na 6. místě. Bojoval o každý míček. Chyběla mu úderová jistota, jejíž příčinou byl dvouměsíční tréninkový výpadek z důvodů nemocí.    

 

Bodovací turnaj mládeže JmK v Hodoníně 

 

Poslední bodovací turnaj mládeže JmK této sezóny se hrál v neděli 9. Dubna v Hodoníně. Více jak 60 mladých stolních tenistů hrálo ve společné kategorii staršího žactva a dorostu. Této akce se zúčastnilo také 6 stolních tenistů našeho oddílu. Bylo dobře, že si prověřili svoje umění v konfrontaci s vrstevníky jiných oddílů.

Jirka Šubík vyhrál III. divizi a celkově vybojoval 17. místo. Ondra Klímek hrál také III. divizi. Umístil se na 3. místě. Celkově byl 19. Aneta Knappeová byla zařazena do V. výkonnostní divize, ve které se umístila na 6. místě. Celkově byla 38. Tadeáš Lesovský se k zeleným stolům vrátil téměř po třech měsících. Jeho hra  byla znatelně lepší než v Moravském Krumlově. Za vítězství v soutěži útěchy si přivezl domů medaili a diplom. Bratři Daniel a Dominik Dostálové bojovali v VI. divizi. V soutěži útěchy skončili na 3. – 4. místě.

Stolnětenisových bojů se také zúčastnil odchovanec našeho oddílu Petr Svoboda, kterému se velmi dařilo. Bez porážky celý turnaj vyhrál a na turnaj do rakouského Lince pojede s dobrou sportovní formou.