BTM v Dubňanech

11.11.2014 10:08

    O víkendu 8. a 9. listopadu se ve sportovní hale Želva v Dubňanech hrálo další, již čtvrté kolo krajských bodovacích turnajů. V sobotu hrálo mladší žactvo a v neděli starší a dorost. Turnaje mladšího žactva se z našeho oddílu zúčastnili: Tadeáš Lesovský, Petr Svoboda a Štěpán Špaček. Soutěžilo celkem 90 dětí. Zvládnout celý soutěžní den bylo těžké nejen pro děti, ale i pro  pořadatele a trenéry s rodičovským doprovodem. Protože se  akce zúčastnila celá špička hráčů JmK a do krajského žebříčku se započítaly body získané na republikových turnajích, bylo proti poslední soutěži ve Strážnici pozměněno  rozdělení do výkonnostních divizí.

    Petr Svoboda byl zařazen do divize č. 3, kterou vyhrál a celkově byl 17. Do stejné divize byl nalosován i Tadeáš Lesovský. Byl na šestém místě, celkově 22. Štěpán Špaček bojoval v divizi šesté a získal 5.-8. místo. Celkově skončil na 45. – 48. místě.

    V kategorii staršího žactva bojoval za náš oddíl Jirka Šubík a probojoval se do semifinále soutěže útěchy. Před turnajem v Dubňanech byl náš oddíl ,v rámci bodovacích turnajů JmK, umístěn podle získaných bodů na 7. místě.

    Ve dnech 22. a 23. listopadu se koná v Blansku bodovací turnaj kategorie A mladších žáků. Tohoto turnaje se mohou zúčastnit hráči z celé ČR. Připravují se i naši sportovci. V tomto termínu se koná také  republikový turnaj starších žáků v Hustopečích. I zde chceme mít náš oddíl zastoupen. Držme našim sportovcům palce.