Krajské žebříčkové turnaje

24.04.2014 20:53

    Konec sezóny patří krajským žebříčkovým turnajům. Těch se může zúčastnit v každé kategorii 12 nominovaných hráčů nebo hráček. Tito si nominaci  vybojují na základě získaných bodů za celou sezónu.

    V kategorii nejmladších žáků byl nominován Ondřej Klímek a jako druhý náhradník Tadeáš Lesovský. Ondřej Klímek se turnaje z důvodu nemoci – zlomená ruka - nemohl zúčastnit. Protože se omluvil ještě jeden hráč,  dostal se mezi nejlepších 12 Tadeáš Lesovský. V kategorii mladších žáků se do širší nominace dostal Petr Svoboda, jako třetí náhradník. Mezi nominované se také dostala Aneta Vodáková v kategorii starčích žákyň. Ta měla pořadové číslo 8. V ostatních kategoriích jsme na nominaci nedosáhli.

 

    V Hodoníně se hrál v sobotu 12. dubna žebříčkový turnaj nejmladších žáků a žákyň a starších žáků a žákyň. V kategorii nejmladších žáků nezklamal Tadeáš Lesovský, když porazil dva své soupeře a skončil celkově na 9. místě. Je však nutné připomenout, že oba jsou v průběžném pořadí krajského žebříčku před ním.

    Anetce Vodákové přijelo do Hodonína jen 7 soupeřek. I když nevyhrála žádné utkání, její zápasy s některými hráčkami byly vyrovnané. Některé její soupeřky mají i ligové zkušenosti. 

    Žebříčkový turnaj mladších žáků se bude hrát v sobotu 17. května ve Strážnici. O tom, zda se této akce zúčastní Petr Svoboda, rozhodne počet omluvených hráčů.