Na konci října výborné výsledky naší mládeže.

01.11.2015 17:59

 

    Ve dnech 24. a 25. října se konaly ve Strážnici bodovací turnaje mládeže JmK, na kterých nechyběli ani zástupci našeho oddílu.

    V sobotu bojovalo o krajské body nejmladší a mladší žactvo ve společné kategorii. Prezentovalo se celkem 60 účastníků. Vidět byli i kloboučtí stolní tenisté. Ondřej Klímek po brněnském postupu ze druhé divize byl úspěšný i v divizi první a  obsadil skvělé druhé místo, když ve finálové skupině o konečné pořadí porazil Pukla ze Strážnice a Pijáčka z Hodonína. Podlehl až celkovému vítězi Štěpánu Brhelovi z Hodonína. Tadeáš Lesovský vybojoval ve druhé divizi druhé místo a k postupu do divize první mu chyběl jeden vítězný  set. Aneta Knappeová skončila ve čtvrté divizi čtvrtá. Neztratili si ani Ondřej Pilát a Lucie Pilátová.

    V neděli bojovalo 64 sportovců o nejlepší umístění. Starší žactvo bylo ve společné kategorii s dorostem. Byl to druhý bodovací turnaj této kategorie. Nejlépe se z našeho oddílu dařilo Petru Svobodovi. Na prvním turnaji v Hodoníně bez porážky vyhrál čtvrtou divizi. Ve Strážnici svoje kvality potvrdil, zvítězil bez ztráty bodu v divizi třetí a postoupil do divize druhé. Své pozice si ve třetí divizi uhájila Aneta Vodáková .  Bodovali také David Blažek a Štěpán Špaček.

    Díky vybojovaným bodům postoupil náš oddíl v hodnocení oddílů JmK  na pěkné páté místo. Příští bodovací turnaj JmK se bude konat  7. a 8. listopadu 2015 ve sportovní hale Želva v Dubňanech.