OP IV - muži

03.04.2017 18:47

    Dohrán byl rovněž okresní přebor IV. třídy mužů. V této soutěži reprezentuje náš oddíl „C“ družstvo. Na soupisce byli stejní hráči jako  mezi dorostenci, kteří byli doplnění  o muže Jiřího Páleníka ,  Ivo Matyáše  a Lubomíra Šubíka. Většinu utkání však hrály děti.

Mnoho oddílů nám závidí nejen  počet dětí, které v Kloboukách stolní tenis trénují, ale i jejich kvalitu. Tento kolektiv vybojoval 4. místo. V průběhu sezóny se v mistrovských zápasech vystřídalo 12 hráčů.  Nejlepší v celé soutěži byla Aneta Vodáková, která odehrála 43 zápasů a jen dvakrát utrpěla porážku. Mezi všemi hráči  se umístila na 1. místě, když její úspěšnost byla 95.35 %.  Je škoda, že Anetka z důvodů studií může trénovat jen 1x týdně a v této sezóně ji zlobilo také zdraví.

Na děti našeho oddílu ještě na konci sezóny čeká účast na BTM JmK v Brně a Hodoníně ale také závěrečný turnaj mládeže, který bude na konci května v Kloboukách. Dne 13. května se v Kloboukách uskuteční žebříčkový turnaj nejlepších 12 hochů a 10 dívek v kategorii staršího žactva Jihomoravského kraje. Doufejme, že budou nominování i zástupci klobouckých dětí.