Přátelské utkání Klobouky - Skalica

27.09.2015 13:43
 
První přátelské mezinárodní utkání

    V pátek dne 25. září 2015 přijelo do Klobouk, k přátelskému mezinárodnímu utkání  mládeže ve stolním tenisu, slovenské družstvo Sokol Skalica. Některé děti obou oddílů se již znají z kempů v Hodoníně. Hosté přijeli ke vzájemnému měření sil s devíti hráči. Za naše družstvo dostalo příležitost ke hře celkem patnáct dětí. Byla mezi nimi i čtyři děvčata. Hrálo se celkem na sedmi stolech. Podle zápisu obě naše družstva zvítězila. Na výsledku ani tak moc nezáleželo.

    Důležité bylo, že dostaly příležitost ke hře všechny přítomné děti a mohly tak vzájemně porovnat své herní kvality v celkem šedesáti odehraných zápasech, včetně 4 čtyřher.

    Utkání bylo zahájeno slavnostním nástupem, při kterém byla obě družstva přivítána a obdržela od našeho oddílu vlaječku na památku tohoto utkání. Obě družstav připravila také malé občerstvení.

    Zástupci obou oddílů se shodli, že vzájemné měření sil bylo velmi užitečné. Protože vzdálenost mezi oběma městy je velmi přijatelná, domluvili se na dalším pokračování sportovní spolupráce.

Fotogalerie zde:  Přátelské utkaní Klobouky - Skalica