Víkend přeplněný stolním tenisem

18.04.2016 21:24

       

     I když sezóna končí, třetí dubnový víkend byl stolním tenisem doslova přesycen. Již v pátek byla tělocvična tak plná, že všech 9 stolů bylo plně obsazeno. Byla to předzvěst následujícího víkendu.

        Na pátečním tréninku chyběl starší žák Petr Svoboda, který byl nominován na Mistrovsví České republiky do Mostu. Ihned po příjezdu byl trénovat, aby si  zvykl na zdejší sportovní halu. Sobotní mistrovství nezačal Petr zrovna šťastně. V předkole hlavní soutěže podlehl Adamu Štalzerovi z Frýdlantu nad Ostravicí. Proto byl zařazen do C útěchy. Zde prodal svoji výbornou současnou formu a po třech vítězstvích se probojoval až do semifinále.

        Fotogalerie zde: Mistrovství ČR Most 2016

        V ten samý den, tedy v sobotu 16. dubna, pořádal náš oddíl regionální finále družstev dorostu za účasti týmů z Břeclavi, Jevišovky, Kobylí a našeho družstva.

    V boji o finále jsme podlehli favorizovanému Kobylí (Hoch, Kubík, Poulík) 1:5. Ve druhém semifinále zvítězila Břeclav nad Jevišovkou a tak o zlaté medaile bojovalo Kobylí s Břeclaví a o bronz Klobouky s Jevišovkou. Naše družstvo (Klímek, Lesovský, Šubík, Vodáková) bylo ze všech nejmladší, přesto se svými soupeři svádělo vyrovnané souboje.  

 

Pořadí:

1.   Sokol Kobylí

2.   MSK Břeclav

3.   TJ Jevišovka

4.   Sokol Klobouky u Brna 

        Fotogalerie zde: Finále OP dorostu Klobouky u Brna 2016