Základní čast dohrana

01.04.2016 22:13

    Dlouhodobé mistrovské soutěže družstev již jsou dohrány. Ještě zbývá u OP I ,  OP II  a OP dorostu sehrát Play – Off, které rozhodnou o postupujících a u dorostu o přeborníkovi regionu Břeclav.

    Ve všech nadstavbových bojích bude mít zastoupení i náš oddíl.

Soutěže Play – Off budou zahájeny 2.dubna. Muži „A“, hrající OP I po dlouhodobé soutěži vybojovali 2. místo a nyní na ně čeká souboj s rezervou Kobylí.  Pro muže B byla soutěž koupena od B družstva Perné. Důvodem bylo to, aby starší žáci -Petr Svoboda a Jirka Šubík hrající za tento tým - hráli vyšší soutěž. Vyplatilo se to. Oba tito chlapci se stali tahouny mužstva a Petr měl v soutěži nejlepší úspěšnost  95,06% ze všech hráčů.

Dorostenci, hrající okresní přebor, se umístili po dlouhodobé soutěži na 1. místě . V sobotu 16. dubna je čeká v tělocvičně ZŠ Klobouky, za účasti družstevz Jevišovky, Břeclavi a Kobylí finálový turnaj, který rozhodne o přeborníkovi regionu Břeclav a o družstvech na 2. až 4. místě.  „C“ družstvo mužů hrálo OP IV. Za tento tým hrálo žactvo, jen v několika případech nastoupil tatínek Jirky Šubíka-Lubomír. V každém případě jsme měli nejmladší tým v soutěži. Toto družstvo vybojovalo krásné třetí místo.

         V divizní soutěži žen hrála i naše děvčata, které na hostování doplnily sestry Anička a Liduška Halasovy. Oporami týmu byly Dana Straková a Aneta Vodáková, které dobře doplňovala mladší ze sester Halasových – Ludmila. Do bojů ještě zasáhla Aneta Knappeová a Anna Halasová. Děvčatům se v soutěži dařilo a vybojovala  nečekané druhé místo.

         Nyní je třeba úspěšně odehrát soutěže Play – Off. V případě úspěšných výsledků by mohlo naše áčko postoupit do KP II  a béčko do OP I. Držme všichni palce.