Finále dorostu odehráno - naši třetí

18.04.2015 16:18
 

    V hale stolního tenisu MSK Břeclav se v sobotu 18. dubna hrál finálový turnaj družstev dorostu. Nominována byla 4 nejlepší družstva po dlouhodobé soutěži. Náš tým, který se umístil na 4. místě, jel do Břeclavi bojovat  v následujícím složení. Petr Svoboda, Jiří Šubík a Aneta Vodáková.

    V prvním zápase hrál náš kolektiv proti vítězi minulého ročníku - družstvu MSK Břeclav. Je nutné říci, že jsme domácí hráče pěkně potrápili. Ještě po šesti odehraných zápasech byl stav nerozhodný 3 : 3. Následující dvě dvouhry jsme prohráli a tak přece byl šťastnější domácí kolektiv, který vyhrál 5 : 3. Body: Svoboda 2, Šubík 1.

    Ve druhém utkání jsme v boji o třetí místo nastoupili s reprezentanty šitbořického Orla. Ve velmi vyrovnaném utkání jsme nakonec zvítězili 5 : 3. 

Body: Svoboda 2, Šubík 3. Vybojovali jsme 3. místo a získali pěkný pohár a bronzové medaile. O tento výsledek se zasloužili i další naši hráči, kteří v průběhu sezóny za naše družstvo dorostu nastoupili. Byli to: Blažek David, Blažek Petr, Kalus Tomáš, Klímek Ondřej a Lesovský Tadeáš. 

Všem patří velká gratulace.