Finále dorostu odehráno

30.03.2014 19:07

    

    Druhá část soutěže OP dorostu se hrála v neděli 30. března 2014 v Kobylí. Byl zde turnaj nejlepších 4 družstev po dlouhodobé soutěži. Na tento turnaj byly napsány nové soupisky. To  znamená, že za zúčastněná družstva mohli hrát hráči i z „B“ týmů. Tato možnost nám velmi pomohla. Z důvodů nemocí se turnaje nemohli zúčastnit hráči našeho „áčka“ Janoušek s Dohnálkem. K Petru Svobodovi tak za náš tým nastoupili bratři David a Petr Blažkové a Aneta Vodáková. z „béčka“.

    V prvním utkání jsme hráli s MSK Břeclav. Zde se projevila herní kvalita břeclavských hráčů. Neuhráli jsme ani bod a prohráli 0:5. V tomto zápase dobrý výkon podali bratři Blažkové.

    Ve druhém zápase jsme nastoupili proti Šitbořicím, které v prvním utkání prohrály s domácím Kobylím 0:5. Utkání bylo velmi vyrovnané a na konec byl šťastnější tým ze Šitbořic.

    I když jsme hráli v oslabené sestavě, předvedli všichni naši hráči bojovný výsledek. O výsledku rozhodla větší herní zkušenost šitbořického družstva. Za výsledky v celé letošní sezóně obdrželi naši hráči bronzové medaile. Je třeba ještě připomenout, že v uplynulé sezóně byl náš dorostenecký tým  na předposledním místě tabulky okresního přeboru. O to víc, našim hráčům blahopřejeme. 

                                      

Pořadí:

1.    Břeclav

2.    Kobylí

3.    Šitbořice

4.    Klobouky

 

Fotogalerie

    Letošní sezóna bude ještě pokračovat bodovacím turnajem ve Vysočanech, turnajem v Brně – Bohunicích a turnajem na našich stolech v Kloboukách. Ještě je docela možné, že některé naše děti budou hrát na krajských turnajích pro nejlepších 12 hráčů-hráček v různých věkových kategoriích. Nominace bude provedena JSST po turnaji ve Vysočanech. Držme našim nadějím palce.