Kemp 2016 Klobouky

16.07.2016 19:35

 

    Začátek prázdnin začal pro mládež našeho oddílu tréninkovým kempem, který byl v tělocvičně ZŠ v Kloboukách od 4. do 8. července. Hlavním trenérem byl Jaroslav Mikeska, kterému pomáhaly Barbora Blechová, Veronika Kmeťová a Kateřina Pěnkavová, která má rovněž trenérskou licenci. Dva dny dělal sparingpartnera našim dětem také přední dorostenec ČR Filip Růžička. Všichni jsou z hodonínského SKST. Děvčata byla v mládežnických kategoriích reprezentantkami ČR a v kategorii žen ještě reprezentuje Kateřina Pěnkavová. Všechna hrají extraligu žen. 

    K tréninkové činnosti byly použity moderní metody s využitím robotu, zásobníku i s hrou proti samotným trenérům, kteří tak mohli ihned opravovat nedostatky ve hře svých žáků.

    Děti našeho oddílu byly dle výkonnosti rozděleny do dvou skupin:

        začátečníci -  trénovali každý den od 8:00 do10:00hod,

        pokročilí - měli trénink rozložený do tří fází:

                    dopoledne od 10:00 do 12:00,

                    odpoledne od 14:30 do 16:30

                    a fyzická příprava nebo rehabilitace od 16:30 do 17:00 hodin.

    Po obědě se učili pravidla a soutěžní řád, navštívili místní muzeum a větrný mlýn, besedovali o reprezentaci s trenérkami, pokřtili dva nové stoly a prohlédli si oddílové album.   

    Tréninkového tábora se zúčastnilo celkem 19 stolních tenistů, z toho 7 začátečníků. Předností bylo, že na tento počet dětí bylo dostatek trenérů a tak po celou doby byl jejich  přístup téměř individuální. Bylo to poznat na výkonnostním růstu všech zúčastněných a mělo by se to projevit v nastávající sezóně  na výsledcích v soutěžích družstev i jednotlivců. Na závěr obdrželi za odměnu všichni účastníci pokročilých stolních tenistů picu a společně se vyfotografovali.

    Všem účastníkům je třeba za jejich aktivní přístup poděkovat.

    Kemp 2016 je za námi, ať žije kemp 2017.

Fotogalerie zde: