Kemp stolniho tenisu Hodonín

22.07.2014 21:35

 

První turnus 13. – 19. července 2014

 

    Hodonínský SKST tradičně pořádá pro stolní tenisty všech  věkových kategorií v době letních prázdnin mezinárodní tréninkové kempy stolního tenisu.

    V letošním roce se prvního turnusu z našeho oddílu  zúčastnili: Ondřej Klímek, Tadeáš Lesovský a Petr Svoboda. Hlavní trenérkou byla, stejně jako v uplynulém roce, paní Alena Vachovcová. Je bývalou reprezentantkou, několikrát získala i titul mistryně ČR. Má tedy bohaté zkušenosti. S tréninkem  jí pomáhal nám dobře známý Jaroslav Mikeska. Každý den se po dobu 4 hodin trénoval stolní tenis a hodina byla věnována fyzické kondici a relaxaci. Účastníci se také naučili různé herní kombinace, které mohou v průběhu nastávající sezóny ve svých oddílech pilovat a v zápasech využívat. Pod odborným vedením a dohledem hodonínských trenérů všichni zúčastnění odstranili některé nedostatky  při provádění úderů a naučili se dalším písmenům náročné, stolně-tenisové abecedy.

    Na závěr byl sehrán turnaj, ve kterém si mladí sportovci mohli vyzkoušet vše, čemu se v průběhu uplynulého týdne naučili. Je třeba poděkovat celému kolektivu hodonínských trenérů za trpělivost,individuální přístup a péči, kterou všem zúčastněným sportovcům věnovali.        

Fotogalerie zde:

Fotogalerie SKST Hodonín  zde: