Letní kemp v Hodoníně – 1. turnus

26.07.2015 10:50

    Nedělí 12. července byly zahájeny letní prázdninové kempy stolního tenisu v Hodoníně. O první turnus byl tak velký zájem, že trenéři paní Alena Vachovcová a Jaroslav Mikeska, rozdělili sportovce do dvou skupin - dle data narození.

    Z našeho oddílu se týdne plného stolního tenisu zúčastnilo pět žáků: Ondřej Klímek,Tadeáš Lesovský, Petr Svoboda, Štěpán Špaček a Jiří Šubík. Všichni naši zástupci si nejen dobře zatrénovali, ale zúčastnili se společného turnaje se starší kategorií v jednotlivcích a čtyřhře.

    Protože byl kemp mezinárodní, sportovci se domlouvali nejen česky, ale i slovensky a německy.

    Následujících kempů se zúčastní i další chlapci a děvčata našeho oddílu. Sportovní týden tak pomohl všem zúčastněným hráčům a hráčkám k vypilování techniky úderů, k nácviku herních kombinací, ke zvýšení fyzické kondice a také k navázání přátelství s dalšími účastníky kempu.

    V průběhu letních prázdnin čeká ještě některé mladé hráče našeho oddílu mezinárodní tréninkový letní tábor ve Valticích za účasti mládeže z Polska, Maďarska, Slovenska a samozřejmě našeho regionu. Na konci srpna Mezinárodní turnaj v Hluku a začátkem září první bodovací turnaj ČR žactva a dorostu v Praze..

Fotogalerie: 

Letní kemp I. Hodonín 2015