Okresní turnaj mládeže Šitbořice - výsledky

07.01.2013 23:21

    V neděli dne 6. ledna se uskutečnil v Šitbořicích okresní turnaj mládeže. Z našeho oddílu se ho zúčastnilo 7 sportovců. Pět chlapců a dvě děvčata, která soutěžila ve společné kategorii s chlapci. Celého sportovního klání se zúčastnilo celkem 27 dětí a to z Boleradic, Břeclavi, Hustopečí, Jevišovky, Kobylí, Klobouk, Němčiček a Šitbořic. Protože se v tomto termínu konal i krajský turnaj, nebyli zde nejlepší hráči našeho okresu.

    Účastníci byli rozděleni na dvě části. Kategorie starších žáků byla od ročníku 2000 . Soutěžilo v ní 10 dětí, které byly rozděleny do dvou skupin. Mladší hráli ve čtyřech skupinách. V obou kategoriích se po odehraní zápasů ve skupinách hrálo dále na dvě porážky.

    Do skupiny starších žáků byli zařazeni z našeho družstva Luděk Dohnálek a Tomáš Janoušek.

    Za mladší žáky hráli Václav Jakubčík, Tomáš Kalus, Natálie Klašková, Petr Svoboda a Anetka Vodáková. Každý byl v jiné skupině, jen Natálka Klašková byla nalosována do skupiny Petra Svobody.

Výsledky:

Mladší žactvo – 17 účastníků.

1. Krejčiřík (Břeclav), 2. Šubík (Hustopeče). 3. Svoboda (Klobouky), 4. Vokálová (Šitbořice), 5. Slavík Ondřej (Šitbořice), 6. Hlavenka (Břeclav), 7. Babič Petr (Břeclav), 8. Jakubčík (Klobouky), 9. Vodáková (Klobouky),10. Halasová L. (Šitbořice), 11. Kalus (Klobouky), 12. Cvrček (Břeclav), 13. Babič Jak. (Břeclav), 14. Halasová Ver.(Šitbořice), 15. Klašková (Klobouky), 16.Pokludová (Břeclav), 17. Garčicová (Břeclav)

Starší žactvo –10 účastníků.

1. Šalášek (Němčičky), 2. Šíblová (Kobylí), 3. Himal (Jevišovka), 4. Slavík Jakub (Šitbořice,5.Dohnálek (Klobouky), 6. Janoušek (Klobouky),7. Zimolka (Šitbořice), 8. Demela (Boleradice), 9. Němec (Boleradice), 10. Halas (Šitbořice)

Gratulujeme!!!

 

Fotogalerie zde: