Rozloučení s prázdninami

11.09.2014 20:54

    

    Tak se jmenoval první turnaj mládeže nové sezóny, který v neděli 31. srpna pořádala Tělovýchovná jednota Orel Šitbořice. Ke kvalitě přispěla slušná účast hráčů a hráček regionu Břeclav.

    V kategorii nejmladšího a mladšího žactva bojovalo o body 14 dětí. Staršího žactva a dorostu bylo celkem 9. Náš oddíl reprezentovali mezi mladšími Ondřej Klímek a Anetka Knappeová. Ve starší kategorii jsme měli Tomáše Kaluse, Petra Svobodu – i když je mladší, přihlásil se do kategorie starších – a  Anetku Vodákovou.

    Nejlépe se dařilo Ondrovi Klímkovi, který vybojoval  1. místo, potvrdil tak  formu z Kempu v Hodoníně a prokázal  dobrou připravenost do nové sezóny.

    Anetka Knappeová se zúčastnila svého prvního turnaje mimo Klobouky. Získala důležité zkušenosti a také dvě vítězství. Celkově byla desátá.

    Anetka Vodáková nemohla být vzhledem k hernímu systému - byla pátá ve skupině - zařazena do osmimístného pavouka. Byla tedy přeřazena do pavouka mladších s tím, že se její umístění nebude počítat. Mezi mladšími byla bez ztráty setu první. 

    Tomáš Kalus skončil celkově na osmém místě. Předváděl však zatím svoji nejlepší hru, která musí přinést v brzké době výsledkové ovoce.

    Petr Svoboda, jako nejmladší mezi dorostem a starším žactvem, se umístil na čtvrtém místě. Ve čtyřčlenné skupině byl druhý.  Porazil několik starších soupeřů. Celkově měl dvě porážky ( Šíblová, Kubík).

Pořadí:

Nejmladší a mladší.

1.    Klímek Ondřej (Klobouky)

2.    Jaroš Tomáš ( Břeclav)

3.    Halasová Ludmila (Šitbořice)

             10. Knappeová Aneta (Klobouky)

Starší a dorost.

1.    Himal Tomáš (Jevišovka)

2.    Šíblová Sára (Kobylí)

3.    Kubík Josef (Kobylí)

4.    Svoboda Petr (Klobouky)

             8. Kalus Tomáš (Klobouky)

             9. Vodáková Aneta (Klobouky)

 

 Turnaj měl solidní úroveň a prokázal, že si mládež klobouckého oddílu mezi ostatními oddíly našeho regionu vede velmi dobře.

Fotogalerie zde: