Skončila první polovina mistrovských soutěží

23.12.2014 20:41

     Mistrovské soutěže stolního tenisu byly po dobu vánočních svátků přerušeny. Mezičas bude na mnoha místech vyplněn tradičními vánočními turnaji. Stejně tomu tak bude i u nás. Na svátek svatého Štěpána se uskuteční v tělocvičně ZŠ tradiční vánoční turnaj pro naše hráče současné a bývalé a také pro hráče spřátelených oddílů.

    Do okresního přeboru II. třídy bylo přihlášeno A družstvo mužů.Jeho cílem je postoupit do bojů Play – Of, to znamená usilovat o, postup do OP I. V družstvu se vystřídalo celkem 7 hráčů. Lukáš Hrabec, Ivo Matyáš, Jaroslav Pilát, Luděk Ryšavý, Aleš Svoboda , Pavel Volek ml.a proti Boleradicím nastoupil ke dvěma utkáním mladší žák  Petr Svoboda. Družstvo je na 3. místě se ziskem 32 bodů za 7 vítězství, 1 nerozhodný výsledek a 2 porážky. Druhá polovina soutěže ukáže, jestli se podaří postup do OP I vybojovat.

    S cílem udržet OP III. třídy a dát příležitost co největšímu počtu žáků hrát za muže, vstoupilo do soutěže naše B mužstvo. Dětem pomáhali v některých zápasech zkušení muži Pilát a Ryšavý. Příležitost ke hře dostali snad všichni registrovaní žáci. V tabulce jsou na 5. místě se 28 body za 6 vítězství a 4 porážky. Druhá polovině soutěže by měla ukázat a vlastně potvrdit zlepšující se výkonnost našich nejmladších sportovců.

    Okresní přebor dorostu hraje celkem 11 týmů. To znamená, že polovina družstev má odehráno 5 utkání a druhá polovina jen 4. Náš oddíl dává opět příležitost ke hře co největšímu počtu hráčů. Přesto je cílem postup do okresního finále, ve kterém se sejdou 4 nejlepší týmy. V současné době má naše družstvo odehrány 4 zápasy. V tabulce je na 6. místě s jedenácti body za 2 vítězství, 1 nerozhodný výsledek a 1 porážku.