Soutěže vrcholí

18.04.2016 22:06

    Některé soutěže družstev jsou již dokončeny. Hraje se ještě Play – Off o postup do KP II .

    Ženy hrály krajskou divizi a nečekaně, ale přesvědčivě vybojovaly 2. místo.

    Muži C bojovali v OP IV, to je nejnižší okresní soutěž. Za tento náš tým hráli většinou žáci. Pro mnohé z nich to byl první rok, Ve kterém absolvovali  soutěž družstev. Tým byl bojovný a obsadil krásné 3. místo.

    Pro B družstvo mužů byl před sezónou získán OP II. Důvodem bylo zajistit pro naši mládež náročnější soutěž s cílem dalšího výkonnostního růstu. Cílem bylo udržet tuto soutěž i pro následující sezónu. Čas ukázal, že tato strategie byla správná. Chlapci, hlavně Svoboda a Šubík hráli po celou sezónu úžasně. Jiří Šubík měl úspěšnost téměř 70% a Per Svoboda 95%. Svými výkony se postarali o to, že se toto mužstvo probojovalo

do Play – Off. Zde podlehli Šitbořicím 2x  9:8. Byla škoda, že celou druhou polovinu soutěže nehrálo družstvo kompletní.

    Muži A, nováček OP I, skončili po dlouhodobé části  na druhém místě a probojovali se tak do závěrečného Play – Off. V něm v semifinále po třech zápasech porazili „béčko“ Kobylí 2:1 (9:8, 8:9 a 9:5) na zápasy a o postup do KP II budou hrát s Němčičkami.

    Pokud by finále dopadlo pro naše mužstvo dobře, byl by to pro oddíl krásný dárek k 80. výročí založení (1937).  

Fotogalerie zde: 2016_04_17_OPI Play_off_Kobylí