Trénink s Mikeskou a Kmeťovou

15.06.2014 21:28

 

Trénovali jsme s Jaroslavem Mikeskou a mistryní ČR v družstvech žen a juniorskou reprezentantkou ČR Veronikou Kmeťovou

    Neděle 15. června 2014 je průlomová ve spolupráci s oddílem stolního tenisu SKST Hodonín. Na základě dohody přijel trénovat naše děti mladý, šikovný trenér SKST Hodonín Jaroslav Mikeska. Na pomoc si s sebou vzal členku družstva žen, které v nedávné době získalo titul mistra  ČR - Veroniku Kmeťovou, současnou juniorskou reprezentantku, připravující se na mistrovství Evropy.

    Za náš oddíl se nedělního dopoledního tréninku zúčastnili: Tomáš Janoušek, Tomáš Kalus, Aneta Knápeová, Petr Svoboda a Aneta Vodáková.

    V téměř tříhodinovém tréninku byla největší pozornost věnována pohybu u stolu a herním kombinacím. Veronika byla našim sportovcům výborným sparingpartnerem a učitelem.  Jaroslav celou tréninkovou jednotku vedl a dále se dětem věnoval při hře proti zásobníku.

    Závěrem lze říci, že se trénink velmi vydařil a všichni přítomní se již těší na další , který se uskuteční za týden v neděli. Naše družstvo bude doplněno  minimálně o další dvě děti. Tato spolupráce bude jistě velmi prospěšná a snad z ní v blízké době budeme sbírat sladké ovoce.

  

Fotogalerie zde: